Yndestrikk

Om oss

Yndestrikk består av to strikkeglade venninner, Ellinor og Kristine. Det hele startet en sen sommerkveld i 2018 da vi så en nydelig genser i et strikkemagasin, som viste seg å være en kjøpegenser og ikke en genser med oppskrift på. Med det samme kom ideen om at vi kunne lage den selv. Det gav stor tilfredsstillelse og mersmak i å designe og tilpasse plagg akkurat slik vi ønsket det. Siden den gang har det blitt flere egne design og høsten 2018 startet vi Yndestrikk. 

Vi startet rolig, med Yndestrikk som hobby. Men etter økt etterspørsel og engasjement har det gradvis gått over til å være fulltidsjobben vår. Vi er begge småbarnsmødre og kombinerer jobb med å være hjemme med barn. Så det er ingen klassisk 08-16 jobb, men vi elsker det vi gjør!   

Ellinor er gift og har to jenter og en gutt. Hun bor på Jæren og er den kreative som alltid er klar til å legge opp til noe nytt.

Kristine er gift, har tre gutter og bor i Kristiansand. Hun er strukturerte, som liker å jobbe etter konkrete mål og har et godt øye for detaljer. 

Vi er opptatt av å skape plagg som passer godt til begge kjønn, og som lett kan gå i arv. Vi har fokus på at plaggene vi designer skal være både funksjonelle og pene hverdagsklær. Det er ingen tvil om at mange design kommer ut i fra behov som barna eller vi selv har. Det er fantastisk å få lov å forme garderoben selv.  

Strikking gir oss stor skaperglede og vi ønsker at flest mulig skal få kjenne på gleden og avkoblingen det gir å ha et strikketøy i hendene. Vi elsker å bidra til at andre får kjenne på mestringen det gir å strikke plagg selv. 

Vi vil være med å gi deg både inspirasjon og strikkeglede!