Kjøpsvilkår

 

BETALING: Betaling skjer via Visa eller Klarna. Vår kortinnløser er Dibs, Nordens ledende betalingsleverandør.

 

LEVERING:

Ordren blir levert til oppgitt adresse ved kjøp. De fleste pakkene blir sendt fra oss samme dag for å gi deg som kjøper en best mulig sevice. 

 Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring.

 Leveringstid 1-3 virkedager for brevpost og 1-5 dager for pakker.Vi sender mail til deg når pakken er sendt fra oss. Ved stor pågang kan leveringstiden bli lengre.

 

ANGRERETT OG AVBESTILLING:

Du som kunde hos oss har alltid 14 dagers angrerett når du handler hos oss. Vi har forståelse for at du kan angre kjøpet ditt, men gi oss beskjed så fort som mulig ellers gjelder angreretten. Angreskjema ligger vedlagt pakken.

Når vi har mottatt returen blir pengene refundert til samme kort betalingen kom fra. Dette forutsetter at varen/-e er ubrukt og i sin originalemballasje, og i tilstrekkelig stand for videresalg. Angreretten gjelder i 14 dager fra varene er sendt fra oss.

 

TILLEGGSOPPLYSNINGER:

Idestova As har kontortid kl. 08-16 mandag-torsdag og kl. 08-13 fredager. Lørdag, søndag og helligdager holder vi stengt.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt på mail: anny@idestova.no eller tlf: 51480015

Bestiller du for over 500 kr så er det fri frakt.

Fargene på fargekartene er kun veiledende og kan variere alt etter skjermtype, lysforhold osv. De er kun derfor kun å regne som en indikasjon på farge.